Rautakauppatuotteet

3D Seinäpaneelit

Järnvik 3D seinäpaneelit avaavat täysin uuden ja kustannustehokkaan mahdollisuuden rakentaa näyttäviä seinäratkaisuja. 3D seinäpaneeleilla saadaan suosittujen rimaseinien tyylikäs ulkonäkö pienellä vaivalla ja matalammilla kustannuksilla, ilman maalaamista ja useiden tuntien työpanosta. 3D seinäpaneelit soveltuvat käytettäväksi seinän osana, kokonaisina seininä tai vaikkapa katossa. Tuoteperheessä kasvava kuosi- ja mallistovalikoima.

Järnvik Decoration 3D Seinäpaneelit 2022

Vinyylilattiat

Vinyylilattiamallistomme tarjoaa todella laajan valikoiman tuotteita moneen eri tarpeeseen. Valikoimasta löytyy tuotteet niin kotitalouskäyttöön, kuin julkisten tilojen vaatimukset täyttäviin lattioihinkin.

Järnvik Vinyl Flooring

Kasvavassa Järnvik Vinyl Flooring -valikoimassa LVT –vinyylilattiat sekä SPC -kivikomposiittiset jäykkäydinvinyylilattiat integroidulla askeläänieristeellä. Kaikissa malleissa hyvät kuosivalikoimat.
Järnvik Vinyl Flooring vinyylilattiat ja tarvikkeet 2022

Järnvik i4F Flooring -series

Järnvik i4F Flooring -sarja sisältää SPC -kivikomposiittiset jäykkäydinvinyylilattiat integroidulla IXPE -askeläänieristeellä. Malliston lattioissa on päältä lyötävä i4F päätyponttirakenne. Kasvava kuosivalikoima. Tuotteet on valmistettu Euroopassa.

Järnvik i4F Flooring vinyylilattiat 2022

Solcora by mFlor

Hollantilaisen mFlorin Solcora –mallisto tarjoaa erinomaisen valikoiman jäykkäydin-tekniikalla varustettua SPC –kivikomposiittista vinyylilattiaa. Todella laaja kuosimallisto ja nopeat toimitusajat tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon Premium-tason vinyylilattiaksi. Tuotteet ovat tutkittuja ja testattuja. Solcora-mallisto on testattu samoin testimenetelmin, kuin lasten lelut Euroopassa. Toimimme Solcora –tuoteperheen virallisena maahantuojana Suomessa. Lisätietoja Solcoran kotisivuilta: solcora.com

mFlor

Hollantilaisen mFlorin mallisto tarjoaa huippuunsa viritetyn malliston julkisten tilojen sekä vaativien kotitalouksien tarpeisiin suunniteltuja, pääosin liimattavia vinyylilattioita. Tuotteet on tutkittu ja testattu laajasti, samalla tavoilla kuin Solcora-mallistonkin tuotteet. Toimimme mFlorin virallisena jakelijana Suomessa. Lisätietoja: mflor.com

Solcora Brochure

Sinkityt tuotteet

Järnvik ruuvipaalut ovat palvelleet suomalaisia rakentajia jo usean vuoden ajan menestyksekkäästi, ja olemmekin Suomen johtavia teräskierrepaalujen myyjiä. Valikoimassamme ovat korkeatasoiset teräskierrepaalut, laaja mallisto erilaisia kiinnikkeitä sekä terassijalat.

Kaikki tuoteperheen tuotteet ovat korkeatasoisia ja osoittaneet täyttävänsä suomalaisten laatuvaatimukset vuosia kestäneen suosionsa aikana. Tuotteet on suunniteltu helpottamaan mm. terassirakentajien työtä ja tarjoamaan vaihtoehdon normaaleille perustusmenetelmille.

Järnvik ruuvipaalut 2022
Järnvik ruuvipaalut testaus- ja asennusvideo

Rakennuskemikaalit

Laadukkaat ja varmatoimiset rakennuskemikaalimme tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen. Tuoteperheeseen kuuluvat Järnvik asfaltinpaikkausmassa sekä Järnvik murtolaastit. Vuosien saatossa tuotteet on hyväksi havaittuja niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin käytössä.

Järnvik etanadynamiitin käyttö- ja esittelyvideo

Teräksiset savuputket

Testatut ja sertifioidut teräksiset savuputket ja tarvikkeet. Tuoteperheeseen kuuluvat ruostumattomasta AISI 304- teräksestä valmistetut erimittaiset 120mm:n halkaisijalla olevat putket, piipunhatut, kulmat sekä erilaiset adapterit. Kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä, ja voimassa olevien standardien mukaisia.

Teräksiset savuputket 2022

Uutuudet

Valikoimamme kehittyy jatkuvasti ja pyrimme tuomaan joka vuosi markkinoille uutuuksia, sekä kehittämään jo olemassa olevia tuotteitamme ja kasvattamaan tuoteryhmien valikoimaa.