Rautakauppatuotteet

SPC Sisustuslevyt

Järnvik SPC -sisustuslevy on loistava ratkaisu niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin, kun halutaan saada sisustukseen uutta potkua, nopeasti. Soveltuu käytettäväksi niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Levy on täysin vedenkestävä ja sillä on korkea palonkestävyys eikä se kutistu tai laajene ajan myötä. Tuoteperheessä kasvava kuosivalikoima.

Järnvik Decoration SPC Sisustuslevyt

Valopeilit

Niinkin yksinkertainen asia kuin peili, voi oikeasti näyttää hyvältä, erilaiselta jopa. Järnvik valopeilien valikoimista löydät niin perusmalliset- kuin rohkeamminkin muotoillut peilit kotiin ja kylpyhuoneeseen. Malliston peileistä löytyy näyttävä, mutta maltillinen led-valaistus tuomaan tunnelmaa ja parantamaan käyttökokemusta. Kaikissa malleissa hipaisukytkimet, joilla valot saadaan päälle ja pois, sekä myös himmennettyä oman mielen mukaan. Lisäksi malleissa on huurtumisenesto-toiminto, joka lisää käyttömukavuutta kosteissa tiloissa.

Järnvik Decoration Valopeilit

3D Seinäpaneelit

Järnvik 3D seinäpaneelit avaavat täysin uuden ja kustannustehokkaan mahdollisuuden rakentaa näyttäviä seinäratkaisuja. 3D seinäpaneeleilla saadaan suosittujen rimaseinien tyylikäs ulkonäkö pienellä vaivalla ja matalammilla kustannuksilla, ilman maalaamista ja useiden tuntien työpanosta. 3D seinäpaneelit soveltuvat käytettäväksi seinän osana, kokonaisina seininä tai vaikkapa katossa. Tuoteperheessä kasvava kuosi- ja mallistovalikoima.

Järnvik Decoration 3D Seinäpaneelit
Järnvik Decoration seinäpaneeleiden asennus- ja esittelyvideo

Vinyylilattiat

Vinyylilattiamallistomme tarjoaa todella laajan valikoiman tuotteita moneen eri tarpeeseen. Valikoimasta löytyy tuotteet niin kotitalouskäyttöön, kuin julkisten tilojen vaatimukset täyttäviin lattioihinkin.

Järnvik Vinyl Flooring SPC -kivikomposiittiset vinyylilattiat

Järnvik Vinyl Flooring mallisto sisältää SPC -kivikomposiittiset jäykkäydinvinyylilattiat integroidulla askeläänieristeellä, UniClic -taittopontilla sekä i4F -napautettavalla päätyponttirakenteella. Molemmissa sarjoissa laaja ja kehittyvä kuosivalikoima. i4F -mallisto valmistetaan Euroopassa.
Järnvik Vinyl Flooring SPC -vinyylilattiat

Solcora by mFlor

Hollantilaisen mFlorin Solcora –mallisto tarjoaa erinomaisen valikoiman jäykkäydin-tekniikalla varustettua SPC –kivikomposiittista vinyylilattiaa. Todella laaja kuosimallisto ja nopeat toimitusajat tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon Premium-tason vinyylilattiaksi. Tuotteet ovat tutkittuja ja testattuja. Solcora-mallisto on testattu samoin testimenetelmin, kuin lasten lelut Euroopassa. Toimimme Solcora –tuoteperheen virallisena maahantuojana Suomessa. Lisätietoja Solcoran kotisivuilta: solcora.com

mFlor

Hollantilaisen mFlorin mallisto tarjoaa huippuunsa viritetyn malliston julkisten tilojen sekä vaativien kotitalouksien tarpeisiin suunniteltuja, pääosin liimattavia vinyylilattioita. Tuotteet on tutkittu ja testattu laajasti, samalla tavoilla kuin Solcora-mallistonkin tuotteet. Toimimme mFlorin virallisena jakelijana Suomessa. Lisätietoja: mflor.com

Solcora Brochure

Sinkityt tuotteet

Järnvik ruuvipaalut ovat palvelleet suomalaisia rakentajia jo usean vuoden ajan menestyksekkäästi, ja olemmekin Suomen johtavia teräskierrepaalujen myyjiä. Valikoimassamme ovat korkeatasoiset teräskierrepaalut, laaja mallisto erilaisia kiinnikkeitä sekä terassijalat.

Kaikki tuoteperheen tuotteet ovat korkeatasoisia ja osoittaneet täyttävänsä suomalaisten laatuvaatimukset vuosia kestäneen suosionsa aikana. Tuotteet on suunniteltu helpottamaan mm. terassirakentajien työtä ja tarjoamaan vaihtoehdon normaaleille perustusmenetelmille.

Järnvik ruuvipaalut
Järnvik ruuvipaalut testaus- ja asennusvideo

Rakennuskemikaalit

Laadukkaat ja varmatoimiset rakennuskemikaalimme tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen. Tuoteperheeseen kuuluvat Järnvik asfaltinpaikkausmassa sekä Järnvik murtolaastit. Vuosien saatossa tuotteet on hyväksi havaittuja niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin käytössä.

Järnvik murtolaastit
Järnvik etanadynamiitin käyttö- ja esittelyvideo

Uutuudet

Valikoimamme kehittyy jatkuvasti ja pyrimme tuomaan joka vuosi markkinoille uutuuksia, sekä kehittämään jo olemassa olevia tuotteitamme ja kasvattamaan tuoteryhmien valikoimaa.